Deletoin koko äskeisen kirjoitukseni, enkä osaa sitä palauttaa joten ikuiseen unohdukseen meni ne vuodatukset, ehkä niin oli paras, kohtalo käytti pyyhekumia.Koskaan ennen minulle ei ole käynyt näin, nyt sapettaisi  mutta kun ei ole sappirakkoa, se poistettiin joskus -79 - -80, niin että nyt ei sapeta sitten.

Ihana että on lunta ja valoisaa jo siksikin ja välillä kun paistaa aurinko niin koko mailma säteilee. Minusta ei ole vielä luonnossa kirmaajaksi, mutta tulee sekin aika vielä ja silloin mennään reteesti  ja rennosti.

Eilinen ilta meni Hannibalille, kuinkas muutenkaan, poika oli ystävineen seuranani, jostain syystä eivät lähteneet bilettään, kummallista porukkaa, ei vaan mielissäni minä olin siitä että olivat täällä eikä ostarilla törmäilemässä. Nautin heidän seurastaan ja siitä että saimme jutella kaikesta mahdollisesta, kai hekin viihtyivät kun eivät karanneet muihin rientoihin,

Odotan jo joulua innolla ja lueskelen mainosjulkaisuja oikeaan tunnelmaan päästäkseni, kyllä sitä saa hössöttää siitä tulee niin toimelias olo ja ne mainokset ovat täynnä kaikenlaista ihanaa tilpehööriä ja hörhelöä ja ennen kaikkea ideoita joulun rakentamiseen. Eihän tässä ole kuin reilu kuukausi jouluun joten kyllä sitä jo nyt voi aloittaa järjestelyt.